Tarieven

juridische diensten

Tarieven juridische diensten 

Wij bieden verschillende juridische diensten aan. Het uurtarief is afhankelijk van de juridische dienst die u bij ons afneemt. Wij plannen een afspraak in. De zaak wordt binnen een tijdsbestek van een half uur besproken. Wij bepalen de haalbaarheid van de zaak. De zaak wordt op uw verzoek voortgezet.

Ons uurtarief is beduidend laag. Wij hanteren een uurtarief vanaf € 135,- exclusief BTW en externe kosten. Onder externe kosten vallen de daadwerkelijk gemaakte kosten o.a. griffiekosten, deurwaarderskosten, portokosten, reiskosten et cetera. Deze externe kosten komen voor rekening van de cliënt.

Onze tarieven

Eerste consult (30 min)kosteloos
Vaste prijsofferte
Onderhandelingofferte
Procedureofferte
Kort gedingofferte
Gefinancierde rechtshulp/toevoegingniet mogelijk

Prijzen zijn exclusief BTW en externe kosten. U zult regelmatig een gespecificeerde factuur van onze werkzaamheden ontvangen.

Vaste prijs

Vaste prijsafspraken vormen een mogelijkheid. Dit is uiteraard afhankelijk van de complexiteit en het belang van uw zaak. Uw dossier wordt besproken.Er wordt een inschatting gemaakt. En op grond hiervan zal door ons een offerte (€ 560 tot € 1.750,- exclusief BTW) worden uitgebracht. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

No cure no pay

In het geval van No cure no pay worden er afspraken gemaakt met betrekking tot de betaling van de dienstverlener. Er wordt betaald wanneer een succes is behaald.

Wij werken bij ontslagzaken en letselschadezaken op basis van het uurtarief of no cure low pay. Dit betekent dat er een percentage wordt afgesproken op basis van het behaalde resultaat.

Meer tijd nodig

Sommige zaken zijn complex. Het kan zijn dat de jurist meer tijd nodig heeft voor de zaak. Wij zullen dit uiteraard op voorhand aangeven.

Rechtsbijstandverzekering

Er zijn verzekerden die vaak niet tevreden zijn met de behandeling van de rechtsbijstandsverzekeraars. Het kan ook zijn dat er op voorhand wordt aangegeven dat een zaak niet succesvol zal zijn. Dan is het mogelijk om op kosten van de verzekeraar een second opinion te vragen bij een jurist naar keuze. Mocht u gebruik willen maken van onze juridische diensten en heeft u een rechtsbijstandsverzekering?

Actie

U dient de verzekeraar te benaderen met het verzoek om de jurist of advocaat van uw keuze in te mogen schakelen. De verzekeraar vergoedt onze kosten. De verzekeraar is verplicht u op deze vrije advocaatkeuze te wijzen. U dient dit tijdig kenbaar te maken bij uw verzekeraar.